Marineland Antibes

Marineland

Marineland ligger godt placeret i forhold til flere af de store byer på Cote d’Azur. Antibes ligger lige syd for Marineland, mens både Nice og Cannes ligger 15-17 kilometers bilkørsel væk.

Marineland er en kæmpe dyrepark med store akvarier og mange udendørs bassiner. Det er Europas største park af sin slags, og alene ved parkens største arena er der plads til 4.000 tilskuere! Her opføres showet med de store spækhuggere (som det eneste sted i Europa), og til trods for stigende kritik mod spækhuggere i fangenskab, er showene meget populære blandt gæsterne.

Der er også daglige udendørs shows med bl.a. delfiner og søløver, som især vækker begejstring hos det yngre publikum. Det er en god idé at orientere sig om tidspunkterne for de forskellige shows ved ankomsten, og så indrette turen rundt i parken efter det.

Marineland

Marineland har også mange akvarier i alle mulige størrelser. Her er der et utal af eksotiske fisk og ikke mindst hajer i det største akvarium. Dem kan man også beundre fra den tunnel, der går gennem vandet. Det store ”frysehus” med to slags pingviner er også interessant.

Der er også fine legepladser, hvor familien kan tage en pause og måske spise en dejlig is.

Bliver sulten større, så er der flere caféer/restauranter, hvor man kan sidde ude eller inde og spise. Udvalget er mest fastfood som burger, sandwich og hot dogs. Det største udvalg har restauranten Marina Bay, og så har den udsigt over spækhuggernes, delfinernes og søløvernes bassiner.

Marineland spækhugger

I 2024 er prisen 25-40 Euro for voksne og 20-33 Euro for børn (prisen er afhængig af ugedag). Der er dog mulighed for store online rabatter via Marinelands website. Her kan der også købes billetter, som dækker indgang til både Marineland og vandlandet Aquasplash, som ligger lige ved siden af.

Marineland kort
Marineland ligger i et område fyldt med aktivitetsparker. Udover Marineland er der vandlandet Aquasplash, forlystelsesparkerne Antibes Land og Kids Island, samt den store minigolfbane Adventure Golf.